Chystáte se na babyshower? 7 tipů na dárky k narozeni miminka

 
Večírek na počest nastávající maminky a budoucího děťátka je čím dál populárnější i u nás. Aby také ne, když si maminky mohou pozvat své milované kamarádky a vychutnat si poslední společnou chvíli před narozením miminka. A co víc, ještě mohou získat dárky, které se stanou cennou součástí jejich výbavičky. Jestliže se chystáte na takovou párty vyrazit, pak rozhodně nepropásněte našich 7 tipů na dárek, kterými oslníte babyshower osazenstvo!
 
 
TIP Č.1 – KOLOTOČ NAD POSTÝLKU

Krásná hračka, která nesmí chybět nad žádnou postýlkou. Skvělý dárek na babyshower, co myslíte? A jaký vybrat? Přece ten nejkouzelnější ze všech – od srdce! Například kolotoče od KOTOLOČ.
 
TIP Č.2 – KOJÍCÍ KORÁLE

Má nastávající maminka ráda šperky? Pak sáhněte po kojících korálích, třeba MIMIJO. Jsou nejen krásným doplňkem, ale především zabaví miminko při kojení – aby se stalo příjemným zážitkem.
 
TIP Č.3 – HNÍZDO PRO MIMINKO

Darujte mamince krásný doplněk do interiéru, který je synonymem pohodlí a bezpečí pro miminko – ať už při polehávání v posteli či na pohovce, hnízdo  si zamilují nejen děťátka. Tip na užasná hnízdečka MMMOJE
 
TIP Č.4 – SVÍTÍCÍ DUDLÍK

Proč se trápit tím, kde zůstal odložený dudlík? Ten svítící maminka najde i v noci a miminko tak uklidní během okamžiku. Tenhle dáreček je typickou ukázkou maličkosti, kterou vaše kamarádka tisíckrát ocení, a vždy si na vás vzpomene.
 
TIP Č.5 – KLIP NA DUDLÍK

Aby byl dudlík stále při ruce. Ochraňte maminku i její miminko před nepříjemnou ztrátou dudlíku, která bolí. Takhle tomu předejdete a na babyshower každý uvidí, že myslíte opravdu na vše. Zase pomůže MIMIJO.
 
TIP Č.6 – SADA BODY

Každá zkušená máma dobře ví – jedno body, žádné body. Darujte sadu novorozeneckých body, které se ve skříni rozhodně neztratí. Mít při ruce čisté oblečení je základ. A všichni víme proč.
 
TIP Č.7 – TAŠKA NA PŘEBALOVÁNÍ

Kdepak, klasická kabelka maminkám stačit nebude. Taška na přebalování může potěšit nejen vzhledem, ale především prostorností. A mít plenky stále u sebe, to je zatraceně důležité. A jsme tak trochu zase u tipu číslo 6.

Tak nezapomeňte – vybírejte s láskou.